Over Neno

Ik ben in 1974 geboren in Sarajevo, voormalig Joegoslavië.

Nadat ik het gymnasium heb afgerond, ging mijn leven kort na mijn 18de verjaardag over de kop.
Voor mijn gevoel van de ene op de andere dag brak de oorlog uit en de daarop volgende 3,5 jaar mocht ik getuige zijn van de afgrond van een maatschappij waarin ik ben opgegroeid.  Eerst als burger en later ook als soldaat heb ik de oorlog meegemaakt. In oktober 1995 heb ik gedeserteerd en ben ik als vluchteling in Nederland aangekomen.

Dat het leven hard en onvoorspelbaar kan zijn heb ik zelf aan den lijve ondervonden.

Nadat ik de asielprocedure doorlopen had, ben ik in 1998 Pedagogiek(HBO) gaan studeren. Na het behalen van mijn diploma,  ben ik gaan werken als gezinsbegeleider en videohometrainer, eerst in Amsterdam en sinds 2006 in de regio Haaglanden.  Daarnaast heb ik 8 jaar als freelancer bij Perspectief Herstelbemiddeling gewerkt als bemiddelaar tussen daders en slachtoffers.

In 2018 heb ik de vierjarige opleiding Transpersoonlijke Therapie bij het Boswijk Instituut afgerond (Het Boswijk Instituut). Ik ben afgestudeerd als psychosociaal therapeut.

Ik woon samen en heb 2 kinderen.

Dat het leven hard en onvoorspelbaar kan zijn heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Maar daarna tevens dat elke crisis, hoe ingrijpend/intens/ontwrichtend deze ook kan zijn (of kan worden ervaren) weer een nieuw begin/kans kan betekenen.

In mijn aanpak combineer ik de in de afgelopen jaren verworven kennis met mijn levenservaring tot nu toe.